Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


L’Institut Superior de Ciències Religioses «Sant Fructuós» obre el període de matrícula per al nou curs 2018-2019enviar a un amigoL’INSAF ha obert el període de matrícula per Internet (www.insaf.cat) i, a partir del proper dilluns, dia 3 de setembre, es podrà fer en horari de Secretaria.L’INSAF ofereix un ventall d’assignatures i cursos relacionats amb la Teologia, la Bíblia, la Filosofia i la Religió, la Moral o el Cristianisme antic, entre d’altres, per a cursar el Batxillerat i la Llicenciatura en Ciències Religioses, així com també els diferents cursos de la Declaració Eclesiàstica de Competència Acadèmica (DECA) per als docents. També hi ha la possibilitat de matricular-se només d’algunes assignatures i fer-ho com a alumne ordinari, extraordinari, oient o invitat. Les classes s’iniciaran a partir del dia 17 de setembre.

El curs «La Teologia catòlica i la seva pedagogia», adreçat als mestres d’Educació Infantil o Primària, és el requisit acadèmic indispensable per a l’obtenció del títol de la DECA en l’ensenyament de la Religió Catòlica en els nivells d’Infantil o Primària. El pla d’estudis consta de 24 crèdits CTS distribuïts en quatre assignatures: «Religió, cultura i valors», «El missatge cristià»; «L’Església, els sagraments i la moral» i «Pedagogia i didàctica de la Religió». Aquesta formació garanteix que el docent té els coneixements necessaris del missatge cristià i la seva pedagogia per impartir Religió i moral catòlica en les diferents etapes educatives. També hi ha possibilitat de cursar la DECA per a Secundària i Batxillerat.

El període de matriculacions serà fins al dia 20 de setembre. Durant aquest període la Secretaria atendrà el públic els dimarts i dijous d’11.00 h a 13.00 h i de dilluns a dijous de 17.00 h a 20.00 h.

 Més informació al web de l’Institut: www.insaf.cat.