Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


Salvador Grané Terradas, nomenat nou director de Càritas Diocesana de Tarragonaenviar a un amigoAquest dimarts, dia 15 de maig, l’Arquebisbe de Tarragona, Mons. Jaume Pujol, ha nomenat nou director de Càritas Diocesana de Tarragona, el Sr. Salvador Grané Terradas. 


Salvador Grané Terradas (Mataró, 1956), casat i pare de quatre fills, és enginyer, funcionari en excedència de la Generalitat de Catalunya i diplomat en Sanitat, Enginyeria ambiental i Administració i Direcció d’Empreses. La seva activitat social l’ha desenvolupant principalment en el sector del lleure d’infants i joves i en el de la cooperació. Voluntari de Mans Unides i de Càritas Diocesana ha estat des de febrer de 2017 el responsable del Departament d’Administració de Càritas Diocesana de Tarragona. També va col·laborar activament en l’organització de la 3a Trobada de Càritas Catalunya celebrada a Tarragona a l’octubre de 2016. 


En l’àmbit eclesial ha estat format a l’entorn dels salesians i de les comunitats de base sent catequista de confirmació de manera continuada des de la seva joventut fins a l’actualitat. 


Salvador Grané substitueix a Francesc Roig Queralt (La Canonja, 1955) en la direcció de Càritas Diocesana, servei que ha exercit des de març de 2010. Francesc Roig continuarà com President de Càritas Catalunya, càrrec que ocupa des de novembre de 2016. 


L’Arquebisbe de Tarragona agraeix al Sr. Francesc Roig el servei prestat i la seva dedicació a Càritas Diocesana al llarg d’aquests darrers anys.