Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


Més de 300 persones participen en el sopar benèfic a favor del Telèfon de l’Amistatenviar a un amigoEl passat dia 5 de maig es va celebrar, a les instal·lacions del Port de Tarragona, el tradicional sopar del Telèfon de l’Amistat. El sopar va estar presidit pel Sr. Arquebisbe, Mons. Jaume Pujol; l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i el subdelegat del Govern, Sr. Jordi Serra, entre d’altres autoritats. Van asistir-hi més de 300 persones.

Des de la primera reunió, celebrada a Altafulla l’any 1989, fins avui, el sopar s’ha celebrat ininterrompudament arribant aquest any a la trentena edició amb el mateix esperit i finalitat que en aquella primera ocasió, que no és altre que el de recaptar fons per a ajudar i assessorar tota persona que, en algun moment, busqui empara en el Telèfon de l’Amistat (977.231.111) i els seus col·laboradors.

Durant el sopar es va poder participar en la tradicional rifa que acompanya cada any a aquest acte i en la qual es sortegen multitud de regals que són donats per a tal ocasió per entitats i comerços de Tarragona. La recaptació d’aquest any -uns 12.000 euros- ha estat possible gràcies a la venda dels tiquets per a l’assistència al sopar, les butlletes per a la rifa que s’adquireixen durant el mateix sopar i les aportacions a través de la fila zero creada per els que, volent col·laborar, no van poder assistir-hi.

El P. Mario Buonnano va acomiadar l’acte agraint la col·laboració i participació en aquesta causa a tots els assistents d’aquest any ia tots els que, any rere any i durant els últims trenta han contribuït i donat suport a la tasca que es porta a terme des del Telèfon de l’amistat dels Pares Rogacionistes amb el suport de l’Associació «Amics de Loreto». I com ningú se’n va amb les mans buides d’aquesta celebració, per als que no van tenir sort durant el sorteig, en marxar van poder recollir una caixa de mandarines obsequiada per l’empresa López Sánchez.