Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


Trobada de pares de preveres, diaques, seminaristes i laiques amb missió pastoral amb el Sr. Arquebisbeenviar a un amigoAquest passat dissabte dia 2 de desembre es va celebrar la tradicional trobada que aplega cada any, prop del Nadal, els pares i mares de preveres, diaques, seminaristes i laiques en missió pastoral amb el Sr. Arquebisbe.

Aquest any l’equip del Museu Bíblic Tarraconense els va rebre a la sala d’actes on es va projectar l’audiovisual de «Anno Domini», la recreació del primer Nadal de la història representat el passat mes de desembre al Passeig Arqueològic de Tarragona. Seguidament van visitar les recents excavacions arqueològiques realitzades al pati de la Casa dels Concilis i també l’exposició «De Tarragona a Tournai: l’arqueologia de les primeres Catedrals d’Europa» recentment inaugurada.

Del Museu Bíblic van dirigir-se a la capella major del Seminari on van celebrar l’eucaristia presidida pel Sr. Arquebisbe en el primer diumenge d’Advent. «Aquesta és una ocasió magnífica per a trobar-nos i agrair-vos la generositat d’acollir un regal tan gran com és la vocació d’un fill al presbiterat o diaconat», va dir en la seva homilia dirigint-se als pares tot demanant-los que preguessin pels seus fills i per les vocacions. Finalment va tenir un record per tots els pares i mares dels preveres, diaques, seminaristes i laiques amb missió pastoral de l’arxidiòcesi, molts dels quals ja són al Cel intercedint per tots ells.

La jornada es va cloure al Centre Tarraconense El Seminari amb el dinar de germanor.