Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


Montserrat acollirà el primer Aplec de mestres i professors cristians de Catalunyaenviar a un amigoLes delegacions d’Ensenyament de les diòcesis amb seu a Catalunya i la Fundació Escola Cristiana de Catalunya organitzen per al proper dissabte dia 7 d’octubre el I Aplec de mestres i professors cristians a Montserrat.

La jornada, adreçada a tots els docents cristians de les diòcesis amb seu a Catalunya, s’iniciarà a les deu del matí amb la benvinguda a tots els participants i seguidament hi haurà la missa conventual presidida pel Sr. Arquebisbe, Mons. Jaume Pujol, bisbe delegat del Secretariat Interdiocesà d’Ensenyament de la Religió a Catalunya (SIERC). A les dotze del matí, el Dr. Angel Belzunegui (URV), doctor en Sociologia, pronunciarà una conferència sobre el tema «Contribució de l’Església a la cohesió social a Catalunya». Després del dinar serà el moment de la trobada per diòcesis.

Les inscripcions, fins el dia 20 de setembre, es poden fer a través del següent enllaç www.escolacristiana.org/esdeveniments/inscripcio.aspx?idev=258


Clicar la icona per descarregar
l'arxiu