Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


Obert el període de matriculacions a l’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuósenviar a un amigoA l’inici del nou curs 2017-2018, l’Institut de Ciències Religioses Sant Fructuós (INSAF) ha obert el període de matrícula per a cursar el Batxillerat i la Llicenciatura en Ciències Religioses, així com també els diferents cursos de la Declaració Eclesiàstica de Competència Acadèmica (DECA) per als docents.

L’INSAF ofereix un ventall d’assignatures i cursos relacionats amb les religions, el cristianisme, la teologia, la Sagrada Escriptura o la moral, entre d’altres. També hi ha la possibilitat de matricular-se només d’algunes assignatures i fer-ho com a alumne ordinari, extraordinari, oient o invitat.

El període de matriculacions estarà obert fins el dia 21 de setembre. La Secretaria atendrà el públic els dimarts i dijous d’11.00 h a 13.00 h i de dilluns a dijous de 17.00 h a 20.00 h. La matrícula també es pot tramitar per Internet a través del web de l’Institut, www.insaf.cat, on s’hi pot trobar més informació.

La inauguració d’aquest nou curs acadèmic tindrà lloc el dia 19 d’octubre a la sala d’actes del Centre Tarraconense El Seminari. 


Clicar la icona per descarregar
l'arxiu