Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


Una proposta per als estiuejants o residents de parla anglesa a l’arxidiòcesienviar a un amigoDes de fa diversos anys s’ha posat en marxa a l’arxidiòcesi el servei de misses en anglès, ja sigui per als estiuejants que venen a passar un temps a casa nostra, per als residents de parla anglesa o bé per a persones que vulguin familiaritzar-se amb aquesta llengua.

A Salou, a la Parròquia de Sant Ramon Nonat, cada diumenge a dos quarts d’onze del matí (10.30 h.) hi ha la possibilitat de participar en la missa internacional, que combina l’anglès, l’espanyol i el llatí. S’hi apleguen unes 300 persones procedents d’Anglaterra, Irlanda i els països nòrdics, i en acabar comparteixen una estona de diàleg i formació tot prenent un te. Aquest espai s’ha posat en marxa a principis d’aquest mes de maig i s’allargarà fins a mitjans de setembre.

També, a Tarragona ciutat, per tercer any consecutiu, l’església Mare de Déu del Carme de Tarragona (c/ Assalt 11), dels Pares Carmelites Descalços, ofereix la possibilitat de participar en la missa en anglès cada diumenge a les 10.30 h. fins el dia 24 de setembre.