Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


Una setantena de catequistes de Tarragona participen en les XXVII Jornades arxiprestals de formacióenviar a un amigoDel 7 al 9 de febrer ha tingut lloc la 27a Escola de formació, en horari de matí i tarda, per als catequistes de l’arxiprestat de Tarragona Centre i Perifèria a la Parròquia de Sant Pau de Tarragona.

La primera sessió, al Centre Tarraconense El Seminari, va ser oberta a tothom i va anar a càrrec de Mn. Bashar Fawadleh, rector de la parròquia llatina de la Mare de Déu de Fàtima a Beit Sahur (Camp dels Pastors) a Betlem i  responsable dels joves cristians a Palestina.

L’endemà dimecres, dia 8, el rector de la Parròquia de Sant Joan Baptista de Tarragona i vicari episcopal, Mn. Jordi Figueras, va exposar el tema «Els signes dels temps». Partint de textos bíblics, del Concili Vaticà II o escrits de sant Joan XXIII, Pau VI, Benet XVI o Patriarca Bartomeu I, entre d’altres, va tractar temes tant actuals com la llibertat, l’ecologia i els refugiats.

La darrera sessió, el dijous dia 9, va anar a càrrec de Mn. Yesid Fernando Vásquez, rector de diverses parròquies a l’arxiprestat d’Urgell-Garrigues, sobre el tema «A l’Antic Testament, Déu prepara l’Església». Mn. Yesid va exposar tot el procés didàctic i pedagògic que Déu fa servir per guiar la humanitat des dels seus inicis amb amor, llibertat i respecte, des del llibre del Gènesi fins el temps de Jesús. 

Font: Parròquia de Sant Pau de Tarragona