Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


Salou homenatja amb un concert al cardenal Vidal i Barraquer i a Mn. Ramon Muntanyolaenviar a un amigoLa parròquia de Santa Maria del Mar de Salou va organitzar un concert el passat divendres, dia 13 de juliol, amb motiu del 150è aniversari del naixement del cardenal Vidal i Barraquer i també del centenari de naixement de Mn. Ramon Muntanyola, el qual va ser rector d’aquesta mateixa parròquia i a qui s’ha homenatjat en el transcurs de l’any 2017.

L’acte va congregar unes 300 persones entre elles la regidora de cultura de l’Ajuntament de Salou, la Sra. Mª José Rodríguez; el comissionat de l’Any Vidal i Barraquer de l’Ajuntament de Cambrils, Sr. Josep M. Panicello i uns nebots del cardenal, entre d’altres.

El Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral de Tarragona van interpretar una a una les peces del programa aplaudits amb entusiasme pels assistents. Especialment emotiva va ser la interpretació del poema simfònic «El prevere i el cardenal», un diàleg imaginari entre Mn. Ramon Muntanyola i Llorach, prevere, i el Cardenal-Arquebisbe de Tarragona i Primat, Francesc d’Assís Vidal i Barraquer, amb text i música de Josep-Enric Peris. El concert es va cloure amb una peça cantada per tots els assistents.