Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


El P. Provincial dels Claretians de Catalunya visita la comunitat de Vallsenviar a un amigoEl P. Ricard Costa-Jussà, Provincial dels Claretians de Catalunya, ha visitat la comunitat claretiana de Valls del 2 al 6 d’aquest mes de juny.

Ha estat una visita canònica interna, una visita formal que té lloc cada dos anys amb l’objectiu de compartir i conèixer la vida i activitat pastoral de cada comunitat. En el marc d’aquesta visita el P. Costa-Jussà ha assistit a la Junta directiva del Col·legi Claret de Valls, al Consell de pastoral de la Parròquia de la Mare de Déu del Lledó, al nou local del menjador social ’La Taulada’ i a la celebració de la solemnitat del Corpus, entre d’altres reunions i actes.

En una d’aquestes trobades el P. Provincial va informar sobre el canvi estructural de la presència dels claretians a Europa. Una reorganització que suposarà reduir les províncies passant de les 10 actuals a 4, amb la voluntat de donar resposta a un compromís pres en el Capítol General de l’any 2015 i que afectarà directament a l’actual província de Catalunya. El País Basc, França, Itàlia i Catalunya passaran a formar una de sola.  

El P. Provincial, acompanyat del P. Xavier M. Piquer, superior de la comunitat de missioners claretians a Valls, també va visitar el Sr. Arquebisbe, Mons. Jaume Pujol, el dilluns dia 4 de juny. Una trobada preceptiva en tota visita canònica per a valorar el treball que s’està realitzant.