Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


Valls celebra la 7a edició de «Les grans qüestions de la vida» sobre l’acció missionera de l’Esglésiaenviar a un amigoDe nou l’Institut d’Estudis Vallencs i la parròquia de Sant Joan Baptista de Valls ofereixen un espai de diàleg entre fe i cultura que cada any ajuda a reflexionar sobre les grans qüestions de la vida.

Aquest any es proposen tres diàlegs entorn l’acció missionera de l’Església i els grans canvis que ha generat en la societat. El primer diàleg serà el dimarts dia 16 de gener sobre el tema «Comunicar la missió. Aspectes sociològics i comunicatius de la vocació dels missioners catalans» a càrrec de Míriam Díez, directora de l’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura i responsable i col·laboradora del projecte missioners.cat.

El dijous, dia 18 de gener, el germà de Taizé nascut a Cambrils, Cristí Savall, conduirà el segon diàleg sobre els reptes i esperances de la Fraternitat de Taizé a Dakar.

Finalment, el dimarts 23 de gener, el darrer diàleg se centrarà en l’Àfrica subsahariana en la globalització: nova geopolítica, protestes socials i transformacions socioeconòmiques, a càrrec del professor de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, Sr. Òscar Mateos.

Tots els diàlegs tindran lloc a l’Institut d’Estudis Vallencs (c/ Jaume Huguet, 1, Valls) a les 19.30 h.