Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


Campanya de Nadal de Càritas: «Sigues part de la solució contra la pobresa»enviar a un amigoPer primera vegada les Càritas de les diòcesis amb seu a Catalunya volen fer arribar un missatge únic per Nadal. Sota el lema «Sigues part de la solució contra la pobresa» es convida a tothom a ser part de Càritas i ajudar a les persones més vulnerables. La campanya finalitzarà el dia 6 de gener de 2018.

Durant el 2016, Càritas responent a la seva missió d’acollir i acompanyar a persones que ho necessiten va atendre a 360.604 persones a Catalunya (un 4,8% de la població) gràcies al suport de més de 16.000 particulars i 1.000 empreses.

Malauradament la seva tasca social continua sent avui més imprescindible que mai, per aquest motiu s’ha volgut centrar la campanya en un dels col·lectius més oblidats de la nostra societat: la gent gran. La solitud és un tret comú en moltes de les persones grans acompanyades des de Càritas. Un 60% de les persones grans ateses són persones viuen soles, i per això cal treballar per garantir-los-hi una vida digna.

Per a fer-ho possible Càritas necessita sumar a més persones compromeses, persones que vulguin compartir les seves capacitats, els seus recursos i les seves esperances per avançar en la construcció d’una societat més acollidora, inclusiva i justa.

Col·labora a través del web www.festedecaritas.cat