Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


Formació dels preparadors dels cursets prematrimonialsenviar a un amigoEls equips del Centre diocesà de Preparació per al Matrimoni (CPM) de la Delegació diocesana de pastoral familiar van organitzar el dissabte dia 18 de novembre, al Centre pastoral de les Oblates, una jornada de formació adreçada als preparadors dels cursets prematrimonials.

En la formació, a càrrec de Mn. Joan Costa Bou, rector de la Parròquia de Betlem de Barcelona i reconegut especialista en l’àmbit de l’ètica, la moral i la formació prematrimonial, es van tractar  diferents qüestions que preocupen tant als laics com als preveres. Temes com ara l’amor dels esposos i  una anàlisi de les motivacions que porten les parelles a casar-se i celebrar el sagrament del matrimoni van ser explicats de forma amena i magistral per part de Mn. Costa. 

Diàlegs prematrimonials

Des de la Delegació diocesana de pastoral familiar s’ofereix una proposta de formació, diàleg i reflexió a les parelles de nuvis que es preparen per al sagrament del matrimoni. Fins el mes de juny de 2018 s’ofereixen cursos —entre setmana o cap de setmana— amb l’objectiu d’ajudar les parelles a preparar-se per a formar una família cristiana. Acompanyats d’un matrimoni animador, que condueix les diferents sessions, es tracten temes com la psicologia de la parella, l’amor, la sexualitat, els fills, la dimensió social i la fe i el sagrament del matrimoni.