Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


Els voluntaris de Mans Unides de Tarragona participen en la Jornada de formació anualenviar a un amigoEl dissabte dia 25 de novembre s’ha celebrat un any més aquesta Jornada de formació per als voluntaris de Mans Unides Tarragona al Centre Tarraconense El Seminari.

La voluntària Maria Ramon va explicar les vivències del viatge de formació a El Salvador on ha visitat els projectes que Mans Unides desenvolupa per a fomentar l’organització i producció de les comunitats rurals liderades per dones, l’agricultura orgànica sostenible o la cultura de pau en àrees urbanes marginals, entre d’altres. També hi ha participat el professor de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i de la Universitat de Navarra, Luiggi Sarrias, el qual va exposar la importància de les xarxes socials a les ONG. Una eina important per sensibilitzar, ensenyar la feina feta, informar, demanar col·laboració i arribar a un públic més jove.

Per la seva part la presidenta de Mans Unides Tarragona, Esther Freijanes, va presentar la campanya 2018 i els nous reptes que té la delegació de Tarragona després d’un any ple d’activitats. La jornada va finalitzar amb el dinar de germanor.