Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


Una trentena de joves i animadors participen al ‘Set de Déu’ d’aquest mes de novembreenviar a un amigoEl passat diumenge dia 12 de novembre es va celebrar una nova edició del «Set de Déu», la trobada de celebració i formació que la Delegació diocesana de pastoral de Joventut proposa a tots els joves i animadors de les comunitats diocesanes.

La trobada es va iniciar amb la celebració de l’eucaristia a la capella del Col·legi Lestonnac- L’Ensenyança de Tarragona presidida per Mn. Josep Mateu, delegat diocesà. Seguidament va tenir lloc la formació a la Casa dels Concilis a càrrec de Mn. Emili Marlés, director del curs online «Science and Faith» de la Facultat de Teologia de Catalunya amb el títol «Ciència i fe, una relació possible?»

Una trentena de joves i animadors van participar en aquesta edició del «Set de Déu», ajudant-los a descobrir la compatibilitat entre el món científic i el món espiritual.

El proper tindrà lloc el 18 de febrer sobre el tema «Ens hem de creure tot el que diu la Bíblia?» a càrrec de Mn. Armand Puig i Tàrrech, biblista i rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià de Barcelona.