Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


El Sr. Arquebisbe assisteix a les manifestacions contra el terrorisme a Cambrils i Barcelonaenviar a un amigoAquest cap de setmana passat el Sr. Arquebisbe, Mons. Jaume Pujol, en solidaritat amb les víctimes dels atemptats terroristes perpetrats a Cambrils i Barcelona, va participar en les manifestacions convocades en ambdós municipis. En els dies previs també s’hi van celebrar actes interreligiosos que van comptar amb una representació de les confessions presents en cada territori.

El divendres dia 25 d’agost, a Cambrils, milers de persones —unes 16.000, segons xifres de la policia local— es van concentrar al Passeig de les Palmeres del municipi sota el lema «Tots Som Cambrils». Una marxa pacífica que va culminar amb les ofrenes florals davant el Club Nàutic per part dels agents de seguretat i de les autoritats allí presents. Les espelmes, els missatges de solidaritat i les flors en el memorial van mostrar el rebuig unitari a tot acte de violència i a favor de la pau. En aquest mateix lloc, a la zona del port, l’Ajuntament de Cambrils instal·larà un element simbòlic en record a les víctimes dels atemptats en senyal de respecte i dol.

A Barcelona, l’endemà dissabte dia 26 d’agost, unes 500.000 persones van participar en la manifestació contra el terror amb el lema «No tenim por» que va recórrer el Passeig de Gràcia fins arribar a Plaça Catalunya on es va celebrar un senzill acte d’homenatge a les víctimes.  

Galeria de fotos»