Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


44a edició dels Cursos Bíblics d’Estiuenviar a un amigoDel 10 al 14 de juliol Tarragona acollirà els Cursos Bíblics d’Estiu organitzats per l’Associació Bíblica de Catalunya i l’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós (INSAF).

Durant el matí, en el bloc d’Antic Testament, s’aprofundirà en la Història de la Salvació en el Pentateuc amb els professors Joan Ferrer i Joaquim Malé, els quals oferiran un recorregut per alguns textos més rellevants que componen el Pentateuc (la Torà hebrea), mentre que a la tarda, en el bloc del Nou Testament, Mn. Josep Lluís Arín tractarà l’Evangeli de Marc com la seva composició o la predicació de Jesús a Galilea, entre d’altres.

Aquests cursos, que es poden fer en horari de matí, tarda o tots dos, tenen reconeixement acadèmic a l’INSAF com a assignatures optatives del Batxillerat o la Llicenciatura (2ECTS)  en Ciències Religioses o, com a curs de Formació Permanent del Professorat. També es poden cursar com a alumne/a oient (certificat d’assistència final).

La matrícula del curs (1 curs: 35 euros / 2 cursos: 55 euros), fins el dia 21 de juny, es pot fer presencialment a la Secretaria de l’INSAF (c. Sant Pau, 4 – Tarragona. Tel. 977 23 38 33) de dimarts a dijous de 17.00 a 20.00 h. També es pot fer a través del web www.abcat.cat.