Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


Reus homenatja a Mn. Ramon Muntanyola (1917-2017) amb un concert a la Prioralenviar a un amigoLa ciutat de Reus, en el marc de la commemoració de capital de la cultural catalana 2017, va homenatjar el divendres passat dia 26 de maig a Mn. Ramon Muntanyola en el centenari del seu naixement (1917-2017).

L’església prioral de Sant Pere Apòstol de Reus es va omplir per acollir el concert-homenatge interpretat pel Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral de Tarragona sota la direcció de Mn. Miquel Barbarà. El Cor i Orquestra van interpretar diverses cançons populars i la primera part de la peça «El prevere i el cardenal» composada per Josep-Enric Peris. Aquest poema simfònic és un diàleg imaginari entre Mn. Ramon Muntanyola i el Cardenal Vidal i Barraquer que es va composar en la celebració del vuitantè aniversari de l’exili de l’esmentat cardenal.

El diumenge dia 28 de maig Josep-Enric Peris va oferir un recital titulat «Reflexió i pregària amb l’Orgue», amb un programa pensat per a afavorir l’acolliment i l’acompanyament des de la fe.

Fotografies: Agustí del Diego