Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


Famílies de l’arxidiòcesi participen en la missa a favor de la Vida a Barcelonaenviar a un amigoEl temple de la Sagrada Família de Barcelona va acollir aquest diumenge 26 de març, a la tarda, una gran trobada de famílies cristianes, organitzada per totes les delegacions de les pastoral familiar de totes les diòcesis amb seu a Catalunya, en la clausura de la setmana de la Família i la Vida.

Diverses famílies de l’arxidiòcesi encapçalades pel Sr. Arquebisbe, Mons. Jaume Pujol, van participar d’aquesta acció de gràcies pel gran do de la família cristiana que va ser presidida per l’arquebisbe de Barcelona, Mons. Joan Josep Omella i concelebrada pel bisbe de Sant Feliu de Llobregat i responsable de la pastoral familiar a les diòcesis de Catalunya, Mons. Agustí Cortés, entre d’altres bisbes de Catalunya.

L’arquebisbe de Barcelona, en la seva homilia, va destacar el fruit preciós del Sínode de la Família que ha estat l’exhortació apostòlica Amoris Lætitia del papa Francesc i va animar als cristians «a ser valents per viure i defensar la bellesa de la fe i els valors que dignifiquen la persona humana.» «Permeteu-me que us digui que quan es menyspreen els valors humans i cristians, ridiculitzant-los molt sovint, [...] no perdeu la calma ni us deixeu crispar, no mireu cap a un altre costat com si això no succeís o no importés, defenseu la llibertat i la Llei natural, confieu en Jesucrist, garant del triomf definitiu de la Vida», va dir.