Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


Mn. Agustí Segura Orozco, a la casa del Pareenviar a un amigoMn. Agustí Segura va morir el proppassat divendres, dia 19 d’octubre, a l’edat de 76 anys. Actualment era capellà adscrit a la parròquia de Sant Pere Apòstol de Torredembarra.

Nascut el 3 de juliol de 1942 a Almeria va rebre l’orde del presbiterat l’any 1967 a Puigcerdà incardinant-se a l’arxidiòcesi de Tarragona l’any 1990. En les dècades dels anys setanta i vuitanta va exercir el seu ministeri a les parròquies de La Pobla de Montornès, La Nou de Gaià i Ferran-La Móra sent capellà, també, de les germanes carmelites Tereses de Sant Josep de Tarragona, del Sanatori Villablanca de Vila-seca, de l’Ermita de la Mare de Déu de la Salut de Tarragona i encarregat de l’església de Sant Joan de La Plana de Vila-seca a més de col·laborador a les parròquies de Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau de Tarragona. Als anys noranta va ser rector de la Parròquia de Sant Jaume Apòstol de Creixell i, entre els anys 1993 i 1998, ho va ser de les parròquies de Llorenç del Penedès,  Pla de Manlleu i Marmellar. 

Les seves exèquies, presidides pel Sr. Arquebisbe, es van celebrar el dissabte dia 20 d’octubre a l’església parroquial de Sant Pere Apòstol de Torredembarra.

Reposi en la pau de Crist.