Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


Ha mort Mn. Antoni Roquer Huguéenviar a un amigoMn. Roquer ha mort aquest dijous, dia 12 de juliol, a l’edat de 86 anys. Actualment era capellà adscrit de la Prioral de Reus.

Nascut a l’Arboç va ser ordenat de prevere a la parròquia de Sant Pau de Tarragona el dia 29 de juny de 1963, solemnitat dels sants apòstols Pere i Pau. Va iniciar la seva tasca pastoral com a vicari de la Parròquia Prioral de Sant Pere Apòstol de Reus on hi va ser durant deu anys. De l’any 1976 fins el 1984 va ser nomenat rector de la parròquia de Santa Maria de Cornudella de Montsant i encarregat de les parròquies de Santa Maria de La Morera de Montsant i de Siurana. Seguidament va ser rector de la parròquia de Sant Martí del Morell fins l’any 1989 quan seria nomenat rector de Santa Maria de Falset. Durant vint-i-un anys, del 1995 al 2016 va ser capellà del Santuari de la Mare de Déu de Misericòrdia de Reus i capellà adscrit de la Prioral de Sant Pere Apòstol de Reus. 

Entre d’altres càrrecs va ser vicedirector de l’Acadèmia Sant Pau de Tarragona, del 1964 al 1966; vicari episcopal en temps de l’arquebisbe Dr. Josep Pont i Gol, director espiritual de la vida eremítica, arxiprest de Cornudella, delegat diocesà de Laics i consiliari de la Fundació Santa Maria de Siurana, entre els anys 2000 i 2006. L’any 2013 va celebrar els seus cinquanta anys d’ordenació presbiteral.

Reposi en la pau de Crist.