Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


‘Jornada pro Orantibus’, una acció de gràcies pels consagrats de vida contemplativaenviar a un amigoAquest diumenge dia 27 de maig, solemnitat de la Santíssima Trinitat, s’escau la Jornada pro Orantibus dedicada a tots aquells i aquelles que han estat cridats a la vida contemplativa. La Jornada, que porta per lema la invitació de la gran santa contemplativa, Teresa de Jesús, «Només vull que el mireu a Ell», vol ser una mostra de reconeixement, estima i gratitud pel que aquests germans i germanes representen en l’Església i en la societat.

Aquesta Jornada convida a pregar el Senyor per tots aquells i aquelles que viuen i treballen en els monestirs i ermites, d’una manera especial a la nostra Església de Tarragona com són Santa Maria de Poblet, Santa Maria de Vallbona, Carmelites Descalces, Clarisses, Mínimes de Sant Francesc de Paula i les ermitanes d’Arbolí, Cornudella de Montsant, Gratallops, l’Albà, Riudecols i Margalef. 

En el Full Dominical d’aquest diumenge es pot llegir una entrevista a l’abadessa del Monestir de Santa Clara de Reus amb motiu d’aquesta Jornada.