Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


Trobada de batxillers dels Seminaris Menors a Lugoenviar a un amigoDel 9 al 13 de juliol ha tingut lloc a Lugo, Galícia, la Trobada anual de seminaristes de Batxillerat dels Seminaris Menors d’Espanya entre els quals hi ha hagut representació de l’arxidiòcesi amb el seminarista Óscar de la Cruz i Mn. Jaume Gené, rector del Seminari Menor.

Hi ha participat prop d’una vuitantena de seminaristes i formadors procedents de quinze Seminaris de les diòcesis d’Àvila, Barcelona, Ciudad Real, Ciudad Rodrigo, Conca, Guadix, Canàries, Logronyo, Burgos, Menorca, Múrcia, Ourense, Sevilla, València, Tarragona i el d’acollida, Lugo. Han estat acompanyats pel bisbe de Lugo, Mons. Alfonso Carrasco i el bisbe d’Ourense, com a membre de la Comissió Episcopal de Seminaris, Mons. Leonardo Lemos, així com el Director del Secretariat de la Comissió, Mn. Sergio Requena.

En aquesta trobada, que es programa cada any durant l’estiu, els seminaristes gaudeixen d’uns dies de convivència visitant la diòcesi d’acollida i compartint moments de pregària, reflexió i recolliment espiritual.