Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


Tarragona ha acollit la 44a edició dels Cursos Bíblics d’Estiuenviar a un amigoUna quarantena de persones han participat en els Cursos Bíblics d’Estiu a Tarragona organitzats per l’Associació Bíblica de Catalunya i l’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós (INSAF). Aquest any s’ha celebrat la 44a edició al Centre Tarraconense El Seminari.

Durant el matí, en el bloc d’Antic Testament, a càrrec dels professors Joan Ferrer i Joaquim Malé, s’ha aprofundit en la Història de la Salvació en el Pentateuc (la Torà hebrea), fent un recorregut per alguns dels seus textos més rellevants, mentre que a la tarda, en el bloc del Nou Testament, Mn. Josep Lluís Arín ha tractat alguns aspectes de l’Evangeli de Marc com la seva composició o la predicació de Jesús a Galilea, entre d’altres.

En el transcurs de la setmana, la formació s’ha complementat amb algunes visites a espais d’interès com al Museu Bíblic Tarraconense, l’exedra romana de la Catedral de Tarragona i la Biblioteca del Seminari Pontifici. El Sr. Arquebisbe, Mons. Jaume Pujol, també va poder saludar i conversar el dijous dia 13 de juliol amb tots els participants.

Els Cursos Bíblics d’Estiu, organitzats des de l’estiu de 1974, pretenen oferir un mètode d’estudi per a fruir de la Paraula, aprofundir en la fe i saber comunicar-la als altres.