Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


El Sr. Arquebisbe finalitza la visita pastoral a l’arxiprestat del Prioratenviar a un amigoLa visita es va iniciar el dia 14 de gener a la parròquia de Santa Maria de Cornudella de Montsant i ha finalitzat aquest dimarts dia 9 de maig, amb el Jubileu de Siurana.

Han passat onze anys de la seva primera visita pastoral a aquest arxiprestat, just després de la seva ordenació episcopal. En aquesta ocasió s’ha prioritzat la celebració de la missa estacional, les visites als malalts, les trobades amb les persones que col·laboren a la parròquia i els diversos grups que hi formen part com ara els catequistes, Càritas, consell de pastoral, neteja, visitadors dels malalts, escolans, ministres extraordinaris de l’Eucaristia i grups de pregària, entre d’altres. Fins i tot ha tingut una trobada distesa i festiva amb la Penya barcelonista del Priorat de Poboleda, en el seu local social ubicat a l’Abadia.

En el transcurs d’aquests mesos el Sr. Arquebisbe ha visitat les divuit parròquies de l’arxiprestat: Albarca, Bellmunt del Priorat, Capafonts, Cornudella de Montsant, Falset, La Febró, Gratallops, La Morera de Montsant (Escaladei), Poboleda, Porrera, Pradell de la Teixeta, Prades, Siurana, La Torre de Fontaubella, Torroja del Priorat, Ulldemolins, Vilanova de Prades i La Vilella Alta.

En aquesta visita Mons. Jaume Pujol ha confirmat set adolescents de Pradell de la Teixeta i sis de Bellmunt del Priorat, i el diumenge dia 19 de març, va predicar el Recés arxiprestal de Quaresma a Falset, amb exposició del Santíssim i a la llum del missatge del papa Francesc per a la Quaresma d’enguany.