Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


«El cristianisme forma part de la identitat del nostre poble, no podem permetre que sigui rebutjat com a obsolet»enviar a un amigoEl Sr. Arquebisbe, Mons. Jaume Pujol, ha presidit, aquest dijous dia 27 d’abril, la missa conventual de la Solemnitat de la Mare de Déu de Montserrat.

Davant de centenars de fidels que han pelegrinat, com cada any, fins el Santuari de la Mare de Déu de Montserrat en aquesta data tan assenyalada, Mons. Jaume Pujol, en l’homilia, ha manifestat «que no és temps per a la dispersió sinó per a la unió en la mateixa fe i caritat.» També ha encoratjat als presents a ser «missioners del Crist». «El cristianisme no es propaga per imposició ideològica i menys per imposició violenta», ha dit, «es propaga per atracció i fascinació.»

En la festa de la patrona de Catalunya, l’arquebisbe de Tarragona, ha constatat que «el cristianisme forma part de la identitat del nostre poble i no podem permetre de cap manera que sigui rebutjat com a obsolet.» «El cristians tenim lloc en aquesta societat i el cristianisme és humanitzador per ell mateix, cal que ho diguem amb veu forta». També ha destacat l’aportació del cristianisme a l’ensenyament, la cultura, l’art i la promoció dels germans més necessitats a través de les institucions d’Església.